Behandlinger

Terapi Massage

Terapi massage koncentrerer sig på dine problemzoner. Virker afslappende, løsner spændte muskler, lindrer og formindsker kronisk smerte og øger fleksibiliteten i muskler og led.


Nakke og Skulder Massage, Hovedpine

Lindrer muskelspændinger i nakke og skulder området. Denne massage er velegnet at for fortaget i frokostpausen, når man har et kontorjob.

Hovedpine har tit sine rødder i spændte skulder og nakke muskler samt spændinger i hovedbunden. Derfor er denne type massage velegnet opløse disse forspændinger og dermed at fjerne hovedpine. 


Ansigtsmassage

Ansigtsmassagen sætter gang i blodomløbet, så huden forsynes med næringsstoffer samtidig med, at affaldsstoffer ophobet i huden transporteres bort. Derfor kan ansigtsmassage give dig et friskere og mere ungdommeligt udseende.


Fodmassage

Fodmassagen omfatter massage af både ben og fødder. Ud over massage anvendes tryk på reflekspunkter på og under foden.

Massagen af reflekspunkter har indflydelse på hele kroppen og stimmulerer funktionen af de indre organer.

Massagen er afslappende og lindrer ømme fødder og trætte ben, giver velvære og stimulerer blodomløbet.


Olie Massage

Oliemassage benytter sig af teknikker fra traditionel massage, dog er den meget blødere og koncentrerer sig mere på overfladen. Dens primære formod er afslapning, velvære og øget blodcirkulationen. Oliemassage er en Full Body Massage fra fødderne til hovedet efter en forudbestemt sekvens, hvor man inddrager alle sider af kroppen.


Sport Massage

Sportmassage minder mere om olie massage, men er mere hård, da der bliver gået i dybden med de muskler som er ømme for at få løsnet dem op.

Ved hjælp af denne type af massage er det muligt at afkorte den periode som musklerne har behov for at slappe af mellem trainingsintervallerne.


Traditionelle Massage uden olie

Den traditionelle Massage uden olie er en hård massage som går i dybden. Da den kræver den fulde indsats af massørens kræfter og kropsvægt er den dyre en de andre mere bløde massager. Massagen går fra top til tå og indeholder både fod, nakke og skulder massage og foregår uden brug af olie.

Har du ømme muskler enten pga. arbejde eller sport vil denne massage være et godt valg. Trods dens hårdhed for massagen dig samtidigt til, at slappe af. Derudover forbedres blodcirkulationen og strømmene i lymfesystemet.

Efter massagen vil du føle dig genopladet og afslappet.